"Bismillah" vioolsleutel;


  • Grote foto bismillah vioolsleutel antiek en kunst kunst
  • Grote foto bismillah vioolsleutel antiek en kunst kunst
  • Grote foto bismillah vioolsleutel antiek en kunst kunst
Grote foto bismillah vioolsleutel antiek en kunst kunst Grote foto bismillah vioolsleutel antiek en kunst kunst Grote foto bismillah vioolsleutel antiek en kunst kunst
€ 37,50
Locatie Ukkel  (Brussel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Kalligrafische expressie van de term "Bismillah". Bismillah betekent "In naam van Allah" en alles dat in naam van onze schepper wordt gedaan, is een vorm van toewijding en dit is precies wat een Moslim zou moeten doen met elke handeling in het leven.


De term "Bismillah" is een term welke betekent "In naam van Allah" en is een frequent gebruikte term in het leven van elke Moslim. Niet enkel tijdens elk gebeld of het reciteren van de Heilige Koran maar eigenlijk bij het aangaan van elke handeling in het leven. Op deze manier wordt het verrichten van elke handeling een toewijding aan Allah (swt) en dat is precies wal elke Moslim streeft te bereiken. 

Uiteraard is het werkelijk begrijpen en integreren van deze term niet zo simpel als het klinkt zelf in het leven van de meest toegewijde gelovigen simpelweg omdat het een term vol aan diepgang en mystiek is in elk opzicht. 

Voor degene die echt verwonderd willen worden is het de moeite waard om eens naar de mathematische dimensie van het woord te kijken. 

Het is niet voor niets dat een hadith overlevering ons een opmerkelijk verhaal vertelt hoe verschillende personen tafsir van een Koranische surah wilden ontvangen van Hazrat Ali (as). Aan het einde van de nacht waren de meeste van hen al in slaap gevallen en Imam Ali (as) was nog steeds aan het bezig om nader in de verschillende dieptes van de "Bismillah" in te gaan zonder eens aan de eerste ayat toe te zijn gekomen. 

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 00001247
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: IslamART
 ● sku: W1247
Kenmerken: Kopen in Ukkel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23336913

Meer Kunst

Meer Kunst aangeboden in deze subrubriek.