"La illaha illa Allah " kalligrafie;


  • Grote foto la illaha illa allah kalligrafie antiek en kunst kunst
  • Grote foto la illaha illa allah kalligrafie antiek en kunst kunst
Grote foto la illaha illa allah kalligrafie antiek en kunst kunst Grote foto la illaha illa allah kalligrafie antiek en kunst kunst
€ 37,50
Locatie Ukkel  (Brussel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Gezien "Shahada" verklaring de basis vorm van de Islam is dit een vaak terugkomend thema binnen ons aanbod van kalligrafische muurpanelen op beukenhout. Dit is een ander prachtige variant met woorden "La illaha illa Allah".


Shahda of de getuigenis dat er geen andere God is dan Allah (swt) en dat Profeet Mohammed zijn boodschapper is, is de kern van het geloof in Islam. Dit Islamitische kunstwerk is geïnspireerd op deze verklaring en geeft enkel de Arabische woorden  "La illaha illa Allah"  oftewel " Er is geen God behalve Allah (swt)" .

Gezien het feit dat Islam geopenbaard is geweest in een regio waar polytheïsme sterk aanwezig was, is dit dan ook de eerste boodschap welke door Profeet Mohammed (saws) naar voren werd gebracht. Enkel na dit feit te hebben geaccepteerd, kunnen we de profeet als de boodschapper van Allah accepteren en ons openstellen voor alle overige concepten binnen Islam.

Zonder de waarheid achter de shahada verklaring te hebben geaccepteerd kunnen we ook niet andere feiten accepteren binnen Islam zoals de revelatie van de Heilige Koran middels Aartsengel Yibreel en de geldigheid van de Heilige Koran als de revelatie van Allah (swt) met alle waarheden en regels die het beval om nageleefd te worden door all Moslims. 

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 00001013
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: IslamART
 ● sku: W1012
Kenmerken: Kopen in Ukkel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23336923

Meer Kunst

Meer Kunst aangeboden in deze subrubriek.