"La illaha illa Allah Mohammad Rasul Allah";


  • Grote foto la illaha illa allah mohammad rasul allah antiek en kunst kunst
  • Grote foto la illaha illa allah mohammad rasul allah antiek en kunst kunst
Grote foto la illaha illa allah mohammad rasul allah antiek en kunst kunst Grote foto la illaha illa allah mohammad rasul allah antiek en kunst kunst
€ 37,50
Locatie Ukkel  (Brussel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze prachtige muurkalligrafie geeft in het Arabisch weer de woorden "La illaha illa Allah Muhammad Rasul Allah" . De getuigenis van deze woorden is ook wel bekend als shahada en vormt de kern van Islam.


Shahada is de getuigen welde de kern van Islam vormt oftewel het besef dat Allah de enige God is en dat daardoor als enige waard is geadoreerd te worden en dat Mohammed (saws) zijn boodschapper is.

Zonder deze overtuiging te accepteren worden men niet als Moslim gezien en dit is dan ook de reden dat om tot Islam te bekeren deze getuigenis middels een ritueel gedaan dient te worden. Dit prachtige kalligrafische paneel is dan ook geinspireerd op deze getuigenis en geeft de woorden  "La illaha illa Allah Muhammad Rasul Allah" weer, welke vrij vertaald kunnen worden als " Er is geen andere God dan Allah (swt) en Mohammed (saws) is zijn boodschapper" .

Dit maakt het dan ook een van de meest gepaste cadeaus voor een recent bekeerde Moslim of als een mooi kunststuk in elk Moslim huishouding als een herinnering van dit kernconcept welke exclusief is voor Islam.

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 0000001010
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: IslamART
 ● sku: W1010
Kenmerken: Kopen in Ukkel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23336921

Meer Kunst

Meer Kunst aangeboden in deze subrubriek.

Ukkel, Brussel
+32 (0) 23 19 30 37

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Magneet 1
Magneet 1
€ 4,99
De kus
De kus
€ 349
Snake Dib335
Snake Dib335
€ 70